Tortillas & beer

40.gif
27 September 2019 19:00 - 28 September 2019 02:00

Som ännu ett finemang evenemang efter gulisintagningen, bjuder Öffen på en mysig kväll med tortiillor och öl (möjlighet till andra drycker också). Vi samlas i F för att fira våra lag och nya vänner i äkta Öffenanda. Välkommen med! Vad? Tortillas & Beer När? 27.09. kl. 19:00 Var? F Pris? 10 euro Sista anmälningstidpunkten är 25.09. kl.16!

Anmälan är stängd
Anmälda 7/60
Namn
inspektorn
Victor
Victoria
Oscar
Niklas Wikman
Topias
Elle
Östra Finlands Nation vid Åbo Akademi r.f. är en förening för studerande från de östra delarna av Finland, d.v.s. i princip från Sibbo norrut och österut. Men förstås är även ...

Denna vår bjuder Öffen er på ett unikt påskevenemang. Den 17e april samlas vi hos skattisen för att fira en mysig påskmorgon i äkta Öffenanda. Det blir frukost med påsktema och allmänt mysig påskstämning. Ett utmärkt evenemang att delta i t.ex. före föreläsningen eller jobbet.

Vad? Påskmorgon med Öffen
När? 17.4. ...
Läs mer


Under veckan har Öffen promotat Björnjakten runtomkring campus. Vi har bjudit på kladdkaka och svarat på era frågor om evenemanget. #Björnjakten2019 går av stapeln 4.5 (sillis 5.5) och anmälan öppnas nästa vecka🐻🥧#öffen #öffenbjörnen #offbjorn #ÅAkärlek
Läs mer


[In English below]

Det är exakt en vecka kvar tills anmälan för BJÖRNJAKTEN 2019 öppnar 15.04 och detta vill Öffen fira och hypea genom att bjuda på saft och kaka i Gado och på kvällen blir det hederlig björnbastu kväll!

Kom och njut av läckerheterna, få svar på frågorna du alltid ...
Läs mer