St. Patricksday-sitz

St. Patricksday-sitz
22 Mars 2019 19:00 - 23 Mars 2019 00:00
@ Åbolands Nation vid Åbo Akademi

Gillar du grönt, är en gold digger och/eller har fetish för korta gingergubbar? Häng då med på St. Patricksday-sitz!

Denna årligt återkommande sitz med ÅsNa och Öffen är självklart årets bästa sitz och bjuder på live-musik, god mat och ett halarmärke!

Anmälan till sitzen öppnar fredagen 1.3 klockan 12 och hittas här: https://asna.abo.fi/events/st-patricksday-sitzen/

Vad? St. Patricksday-sitz
När? 22.3 kl 19
Hur? Grönt
Var? MK/Låkalen
Pris? 15€/13€Östra Finlands Nation vid Åbo Akademi r.f. är en förening för studerande från de östra delarna av Finland, d.v.s. i princip från Sibbo norrut och österut. Men förstås är även ...

Denna vår bjuder Öffen er på ett unikt påskevenemang. Den 17e april samlas vi hos skattisen för att fira en mysig påskmorgon i äkta Öffenanda. Det blir frukost med påsktema och allmänt mysig påskstämning. Ett utmärkt evenemang att delta i t.ex. före föreläsningen eller jobbet.

Vad? Påskmorgon med Öffen
När? 17.4. ...
Läs mer


Under veckan har Öffen promotat Björnjakten runtomkring campus. Vi har bjudit på kladdkaka och svarat på era frågor om evenemanget. #Björnjakten2019 går av stapeln 4.5 (sillis 5.5) och anmälan öppnas nästa vecka🐻🥧#öffen #öffenbjörnen #offbjorn #ÅAkärlek
Läs mer


[In English below]

Det är exakt en vecka kvar tills anmälan för BJÖRNJAKTEN 2019 öppnar 15.04 och detta vill Öffen fira och hypea genom att bjuda på saft och kaka i Gado och på kvällen blir det hederlig björnbastu kväll!

Kom och njut av läckerheterna, få svar på frågorna du alltid ...
Läs mer