St. Patrick's Day -sitz

St. Patrick's Day -sitz
15 Mars 2017 19:00 - 16 Mars 2017 06:00
@ B

Dia Dhuit! Har du alltid drömt om att fira ett äkta St. Patrick’s day, men har aldrig haft tiden eller budgeten till att resa till Irland för att beskåda spektaklet på plats och ställe? Är det så att det inte blir en resa i år heller?

Frukta Icke! Även i år hämtar ÅsNA och Öffen Irland till dig. Inför St. Patrick’s Day förvandlas B till den bästa gröna festligheten på hela akademikvarteren. Det utlovas mat enligt tema, irländsk musik, gaeliska överraskningar (bl.a går det rykten om Irish Coffee) och en hejdundrande sitzfiilis. Ta på dig den grönaste och mest irländska outfiten du har i skåpet och dra dig till B den 15.3. Priset för denna irländska cèilidh är 12 euro för medlemmar och 14 euro för icke-medlemmar. Fàilte säger vi och hoppas vi får utföra många Slàinte just med dig!

Sitzanmälan öppnar 3.3 kl. 12.
Anmäl dig här: http://offen.blankett.fi/form/4219

Vad? St. Patrick’s Day -sitz
När? 15.3. kl. 19
Var? B
Klädsel? Grönt och enligt tema
Pris 12€/14€ (medlemmar/icke-medlemmar)Östra Finlands Nation vid Åbo Akademi r.f. är en förening för studerande från de östra delarna av Finland, d.v.s. i princip från Sibbo norrut och österut. Men förstås är även ...

Denna vår bjuder Öffen er på ett unikt påskevenemang. Den 17e april samlas vi hos skattisen för att fira en mysig påskmorgon i äkta Öffenanda. Det blir frukost med påsktema och allmänt mysig påskstämning. Ett utmärkt evenemang att delta i t.ex. före föreläsningen eller jobbet.

Vad? Påskmorgon med Öffen
När? 17.4. ...
Läs mer


Under veckan har Öffen promotat Björnjakten runtomkring campus. Vi har bjudit på kladdkaka och svarat på era frågor om evenemanget. #Björnjakten2019 går av stapeln 4.5 (sillis 5.5) och anmälan öppnas nästa vecka🐻🥧#öffen #öffenbjörnen #offbjorn #ÅAkärlek
Läs mer


[In English below]

Det är exakt en vecka kvar tills anmälan för BJÖRNJAKTEN 2019 öppnar 15.04 och detta vill Öffen fira och hypea genom att bjuda på saft och kaka i Gado och på kvällen blir det hederlig björnbastu kväll!

Kom och njut av läckerheterna, få svar på frågorna du alltid ...
Läs mer