School's Out med Nationerna

School's Out med Nationerna
9 Maj 2019 22:00 - 10 Maj 2019 04:00
@ Skärgårdsbaren - Saaristobaari

Studierna drar äntligen mot sitt slut! Dra halaren på och kom fira att det blir sommar med NN, ÅSL, ÅsNa, Öffen och ÖN!

VAR? Skärgårdsbaren
NÄR? 9.5 kl. 22
PRIS? 5 €

***
The academic year is finally reaching it's end! Put on your overalls and come celebrate with NN, ÅSL, ÅsNa, Öffen and ÖN!

WHERE? Skärgårdsbaren
WHEN? 9.5 10 PM
PRICE? 5 €Östra Finlands Nation vid Åbo Akademi r.f. är en förening för studerande från de östra delarna av Finland, d.v.s. i princip från Sibbo norrut och österut. Men förstås är även …

Denna vår bjuder Öffen er på ett unikt påskevenemang. Den 17e april samlas vi hos skattisen för att fira en mysig påskmorgon i äkta Öffenanda. Det blir frukost med påsktema och allmänt mysig påskstämning. Ett utmärkt evenemang att delta i t.ex. före föreläsningen eller jobbet.

Vad? Påskmorgon med Öffen
När? 17.4. …
Läs mer


Under veckan har Öffen promotat Björnjakten runtomkring campus. Vi har bjudit på kladdkaka och svarat på era frågor om evenemanget. #Björnjakten2019 går av stapeln 4.5 (sillis 5.5) och anmälan öppnas nästa vecka??#öffen #öffenbjörnen #offbjorn #ÅAkärlek
Läs mer


[In English below]

Det är exakt en vecka kvar tills anmälan för BJÖRNJAKTEN 2019 öppnar 15.04 och detta vill Öffen fira och hypea genom att bjuda på saft och kaka i Gado och på kvällen blir det hederlig björnbastu kväll!

Kom och njut av läckerheterna, få svar på frågorna du alltid …
Läs mer