Picknick med nationerna

Picknick med nationerna
1 Maj 2019 12:00 - 1 Maj 2019 18:00
@ Vårdbergsparken

Den första maj ordnar alla nationer tillsammans en traditionsenlig picknick i Vårbergsparken. Exakt plats i Vårbergsparken meddelas senare.

Ta med en filt, snacks, bubbel, solglasögon (förhoppningsvis) och ett gott humör för att fira in våren tillsammans med vänner från när och fjärran.

Vad? Picknick med nationerna
Var? Vårdbergsparken
När? 1.5.2019 cirka klockan 12

Hoppas vi ses där!Östra Finlands Nation vid Åbo Akademi r.f. är en förening för studerande från de östra delarna av Finland, d.v.s. i princip från Sibbo norrut och österut. Men förstås är även …

Denna vår bjuder Öffen er på ett unikt påskevenemang. Den 17e april samlas vi hos skattisen för att fira en mysig påskmorgon i äkta Öffenanda. Det blir frukost med påsktema och allmänt mysig påskstämning. Ett utmärkt evenemang att delta i t.ex. före föreläsningen eller jobbet.

Vad? Påskmorgon med Öffen
När? 17.4. …
Läs mer


Under veckan har Öffen promotat Björnjakten runtomkring campus. Vi har bjudit på kladdkaka och svarat på era frågor om evenemanget. #Björnjakten2019 går av stapeln 4.5 (sillis 5.5) och anmälan öppnas nästa vecka??#öffen #öffenbjörnen #offbjorn #ÅAkärlek
Läs mer


[In English below]

Det är exakt en vecka kvar tills anmälan för BJÖRNJAKTEN 2019 öppnar 15.04 och detta vill Öffen fira och hypea genom att bjuda på saft och kaka i Gado och på kvällen blir det hederlig björnbastu kväll!

Kom och njut av läckerheterna, få svar på frågorna du alltid …
Läs mer