Ost- och vinkväll

Ost- och vinkväll
18 Oktober 2017 19:00 - 18 Oktober 2017 23:00
@ Marlirummet

Under årsfestveckan ordnar Öffen en ost- och vinkväll. Det blir en avslappnande kväll med både vin och ost samt sällskapet av trevliga Öffeniter. Dessutom blir det en supriserelease av något spännande, så detta vill ni inte missa ;). Ost- och vinlkvällen går av stapeln 18.10 på Marli fr.o.m kl. 19.

Vad? Årsfestveckans ost- och vinkväll
När? 18.10 kl. 19 och framåt
Var? Marli
Pris? 7 euro
Klädsel? Snäppet finare
Hur? Avslappnande björnigt kiva fiilis

Klicka på going i evenemanget, så vet styrelsen hur mycket ost- och vin som ska handlas. Häng med, det blir skoj!Östra Finlands Nation vid Åbo Akademi r.f. är en förening för studerande från de östra delarna av Finland, d.v.s. i princip från Sibbo norrut och österut. Men förstås är även ...

Denna vår bjuder Öffen er på ett unikt påskevenemang. Den 17e april samlas vi hos skattisen för att fira en mysig påskmorgon i äkta Öffenanda. Det blir frukost med påsktema och allmänt mysig påskstämning. Ett utmärkt evenemang att delta i t.ex. före föreläsningen eller jobbet.

Vad? Påskmorgon med Öffen
När? 17.4. ...
Läs mer


Under veckan har Öffen promotat Björnjakten runtomkring campus. Vi har bjudit på kladdkaka och svarat på era frågor om evenemanget. #Björnjakten2019 går av stapeln 4.5 (sillis 5.5) och anmälan öppnas nästa vecka🐻🥧#öffen #öffenbjörnen #offbjorn #ÅAkärlek
Läs mer


[In English below]

Det är exakt en vecka kvar tills anmälan för BJÖRNJAKTEN 2019 öppnar 15.04 och detta vill Öffen fira och hypea genom att bjuda på saft och kaka i Gado och på kvällen blir det hederlig björnbastu kväll!

Kom och njut av läckerheterna, få svar på frågorna du alltid ...
Läs mer