Nationernas Sitz 2018

Nationernas Sitz 2018
7 November 2018 18:00 - 7 November 2018 23:30
@ MK/F

De 5 bästa förenas igen!
Från landets alla hålor kryper Hermeliner, Björnar, Åsnor, Nylänningar och Ålänningar ut för att visa var sitzskåpet ska stå! Vill ni vara med på årets häftigaste evenemang är det här något ni inte vill missa.
Häng med och att festa med de fem bästa på MK och Faust den 7 november. Vi börjar klockan 18 med drink & mingel och helan går 19.

VIKTIG INFORMATION OM BILJETTER
Det finns endast 200 biljetter som säljs på Gado den 24:e & 25:e oktober klockan 11-13! En person kan endast köpa två biljetter på samma gång.
Krysskort säljs ENDAST i samband med biljettförsäljningen.
Ta med kontanter!

När? 7.11 klockan 18
Var? MK och Faust
Klädsel? Halare om man har
Pris? 18e nationsmedlem/22e icke-medlem

Efterfesten kommer att vara på Skärgårdsbaren och nationernas sitsare får gratis inträde samt billigare drickor!!!


Länk för val av sitzlokal
http://aslvidaa.blankett.fi/form/6794Östra Finlands Nation vid Åbo Akademi r.f. är en förening för studerande från de östra delarna av Finland, d.v.s. i princip från Sibbo norrut och österut. Men förstås är även …

Denna vår bjuder Öffen er på ett unikt påskevenemang. Den 17e april samlas vi hos skattisen för att fira en mysig påskmorgon i äkta Öffenanda. Det blir frukost med påsktema och allmänt mysig påskstämning. Ett utmärkt evenemang att delta i t.ex. före föreläsningen eller jobbet.

Vad? Påskmorgon med Öffen
När? 17.4. …
Läs mer


Under veckan har Öffen promotat Björnjakten runtomkring campus. Vi har bjudit på kladdkaka och svarat på era frågor om evenemanget. #Björnjakten2019 går av stapeln 4.5 (sillis 5.5) och anmälan öppnas nästa vecka??#öffen #öffenbjörnen #offbjorn #ÅAkärlek
Läs mer


[In English below]

Det är exakt en vecka kvar tills anmälan för BJÖRNJAKTEN 2019 öppnar 15.04 och detta vill Öffen fira och hypea genom att bjuda på saft och kaka i Gado och på kvällen blir det hederlig björnbastu kväll!

Kom och njut av läckerheterna, få svar på frågorna du alltid …
Läs mer