Grill, chill och barrunda

Grill, chill och barrunda
24 Maj 2017 18:00 - 25 Maj 2017 04:00
@ Turku

Surrande humlor, flaxande fjärilar och bailande björnar. Vår- och sommarkänslorna har (äntligen) intagit plats i björnskogen! Öffen vill fira värmen som äntligen anlänt och ordnar därför en ghill&chill -kväll.

Eikä siinä vielä kaikki! Efter grill&chill drar vi ut på en gammal, hederlig bearrunda. Det blir alltså två evenemang i ett, hur björnigt bra är inte det?! Ta med lite grill- samt dryckbart och kom och chilla med oss den 24.5 fr.o.m kl. 18 framåt. Efter grill&chill drar vi ut på bearrundan.

Vad? Grill&Chill + bearrunda
Var? I vår kära studiestad (mer specifik plats berättas senare)
När? 24.5 fr.o.m kl. 18
Hur? Grillandes, chillandes och bearrundandes. Glöm ej vår-och sommarkänslorna ;)Östra Finlands Nation vid Åbo Akademi r.f. är en förening för studerande från de östra delarna av Finland, d.v.s. i princip från Sibbo norrut och österut. Men förstås är även ...

Denna vår bjuder Öffen er på ett unikt påskevenemang. Den 17e april samlas vi hos skattisen för att fira en mysig påskmorgon i äkta Öffenanda. Det blir frukost med påsktema och allmänt mysig påskstämning. Ett utmärkt evenemang att delta i t.ex. före föreläsningen eller jobbet.

Vad? Påskmorgon med Öffen
När? 17.4. ...
Läs mer


Under veckan har Öffen promotat Björnjakten runtomkring campus. Vi har bjudit på kladdkaka och svarat på era frågor om evenemanget. #Björnjakten2019 går av stapeln 4.5 (sillis 5.5) och anmälan öppnas nästa vecka🐻🥧#öffen #öffenbjörnen #offbjorn #ÅAkärlek
Läs mer


[In English below]

Det är exakt en vecka kvar tills anmälan för BJÖRNJAKTEN 2019 öppnar 15.04 och detta vill Öffen fira och hypea genom att bjuda på saft och kaka i Gado och på kvällen blir det hederlig björnbastu kväll!

Kom och njut av läckerheterna, få svar på frågorna du alltid ...
Läs mer