Björnjakten 2017

Björnjakten 2017
22 April 2017 11:30 - 23 April 2017 19:00
@ Östra Finlands Skogar i Pargas

RAAAWR!

Det är dags att gräva fram skogsutrustningen, höja jaktinstinkten och korka karhun, jubbeårets björnjakt är ÄNTLIGEN här. I Björnajakten tävlar 10 st. lag (á 4-5 st. i ett lag) om ära, berömmelse samt det ädlaste priset av dom alla, den ultimata jaktfångsten.

Bussen avgår kl 12:00 utanför Domkyrkan på lördag. Vi samlas 11:45 och lagen får räkna att de har samtliga deltagare på plats. På kvällen kl 23:00 återvänder bussen tillbaka till Åbo och e-släppet kan börja! :)

När: Lördagen den 22.4. Sillfrukost söndagen 23.4
Var: ASK-Stugan i Pargas. Sillis: TYY-bastun. Rektorsåkersgatan 4A (fr.o.m. kl. 13)
Pris: 20 € + 5€ för sillfrukost/ per person
Klädsel: Halare/satsad och innovativ klädsel

Anmälningen öppnar måndagen 27.3 kl. 12 på https://xn--bjrnskogen-fcb.fi/events/jakt/
I priset ingår busstransport till och från ASK-stugan, halarmärke, nattmat, samt rikligt med Wäiski och andra drycker. Jägarna rekommenderas dock innehava med egna drycker för man vet aldrig när törsten kan överraska en. Också egen färd-/jägarkost rekommenderas.

Det går även ett rykte om att björnar lockas bäst fram med hjälp av lockbeten och allmosor, så dessa kan va bra att ha med.

Instruktioner för anmälan samt betalning:

1. Man anmäler sig i lag, dvs. under jaktlagets namn (ex. Lovisa jaktlag ) och vilka jägare som ingår i laget. Man anmäler sig alltså inte individuellt.

2. Varje jaktlag bör ha ett ordentligt lagnamn, samt 4-5 stycken jägare som anmäls med både för- och efternamn.

3.. En fungerande e-post adress krävs, vart tilläggsinformation om praktiska detaljer angående Björnjakten kommer att skickas.
Det finns rum för 10 lag, samt 2 reservlag, ifall någon av jaktlagen varit oförmögna att komplettera sin betalning inom utsatt tid.
Platserna 11-12 är reservlag.

Alla deltagande jägare bör ha betalat sin jaktlicens senast den 12.4.2017 till Öffens konto (Jaktlicens 20€, Jaktlicens+Sillis=25€).

Betalningsuppgifter:
Mottagare: Östra Finlands Nation
Iban: FI19 2205 1800 0416 80
Referensnummer: 7786

Kontakta oss på offen@abo.fi eller någon styrelsemedlem via FB om du har frågor angående Björnjakten, eller vill annullera en anmälan.

DISCLAIMER! Inga riktiga björnar skadas under evenemanget.Östra Finlands Nation vid Åbo Akademi r.f. är en förening för studerande från de östra delarna av Finland, d.v.s. i princip från Sibbo norrut och österut. Men förstås är även ...

Denna vår bjuder Öffen er på ett unikt påskevenemang. Den 17e april samlas vi hos skattisen för att fira en mysig påskmorgon i äkta Öffenanda. Det blir frukost med påsktema och allmänt mysig påskstämning. Ett utmärkt evenemang att delta i t.ex. före föreläsningen eller jobbet.

Vad? Påskmorgon med Öffen
När? 17.4. ...
Läs mer


Under veckan har Öffen promotat Björnjakten runtomkring campus. Vi har bjudit på kladdkaka och svarat på era frågor om evenemanget. #Björnjakten2019 går av stapeln 4.5 (sillis 5.5) och anmälan öppnas nästa vecka🐻🥧#öffen #öffenbjörnen #offbjorn #ÅAkärlek
Läs mer


[In English below]

Det är exakt en vecka kvar tills anmälan för BJÖRNJAKTEN 2019 öppnar 15.04 och detta vill Öffen fira och hypea genom att bjuda på saft och kaka i Gado och på kvällen blir det hederlig björnbastu kväll!

Kom och njut av läckerheterna, få svar på frågorna du alltid ...
Läs mer