Afterwork med Öffen och ÖN

Afterwork med Öffen och ÖN
12 November 2018 19:15 - 12 November 2018 19:30
@ The WaterLoo

Har du måndagsblues och är allmänt uttråkad på den kanske osexigaste dagen i veckan?

Häng med på Afterwork tillsammans med Öffen och ÖN. Va sku nu int va bäter än en måndagskväll med en drös huippu nationsmänniskor? Vi samlas utanför kansli (exakt tidpunkt meddelas senare) och går därifrån sedan till någon av Åbo barer.

OBS! Med oss kommer vi att ha ett team från YLE som kommer att filma till programmet Närbild. Temat kommer att handla om hemlängtan (Har man hemlängtan, varför/varför inte osv.), så vill man vara med på TV är detta en ypperlig chans!

Vad? AW med Öffen och ÖN (samt YLE)
När? 12.11
Var? Specialföreningskansliet och Bar X
Dresscode: Halare
Hur? Med upphöjande fiilisÖstra Finlands Nation vid Åbo Akademi r.f. är en förening för studerande från de östra delarna av Finland, d.v.s. i princip från Sibbo norrut och österut. Men förstås är även ...

Denna vår bjuder Öffen er på ett unikt påskevenemang. Den 17e april samlas vi hos skattisen för att fira en mysig påskmorgon i äkta Öffenanda. Det blir frukost med påsktema och allmänt mysig påskstämning. Ett utmärkt evenemang att delta i t.ex. före föreläsningen eller jobbet.

Vad? Påskmorgon med Öffen
När? 17.4. ...
Läs mer


Under veckan har Öffen promotat Björnjakten runtomkring campus. Vi har bjudit på kladdkaka och svarat på era frågor om evenemanget. #Björnjakten2019 går av stapeln 4.5 (sillis 5.5) och anmälan öppnas nästa vecka🐻🥧#öffen #öffenbjörnen #offbjorn #ÅAkärlek
Läs mer


[In English below]

Det är exakt en vecka kvar tills anmälan för BJÖRNJAKTEN 2019 öppnar 15.04 och detta vill Öffen fira och hypea genom att bjuda på saft och kaka i Gado och på kvällen blir det hederlig björnbastu kväll!

Kom och njut av läckerheterna, få svar på frågorna du alltid ...
Läs mer