Öffens sommarträff 2019

sommarkväll
17 Augusti 2019 17:00 - 18 Augusti 2019 17:00

Välkomna öffeniter och vänner på Öffens sommarträff! Det är sommar igen och det ska vi fira med att träffas hos klubbisen i Kotka! Vi samlas på lördag eftermiddag/kväll och kör sedan sommarträff enligt traditonsenliga vanor. Det blir grillning, bastu, umgänge och eventuellt litet annat hemligt program styssen har kokat ihop. Till årets sommarträffsställe kan man ta sig både med bil, buss, båt och cykel. I år kostar sommarträffen 10 pengar av lokal, rådande valuta. För denna peng får man grilltillbehör på lördag och frukost på söndag. Anmälan till sommarträffen öppnas inom kort. Mer detaljerad information kommer då sommarträffen närmar sig, stay tuned! Björnar och vänner, vi ses i augusti!

Anmälan är stängd
Anmälda 14/50
Namn
Niklas
Anders Bäckman
Björn
Maija
Dr. Oskar
Elle Fellman
Vicke vire
Kiis
Mikko Hietanen
Victor
Tomas
Amanda
Matias Backlund
Fredrik Fagerholm
Östra Finlands Nation vid Åbo Akademi r.f. är en förening för studerande från de östra delarna av Finland, d.v.s. i princip från Sibbo norrut och österut. Men förstås är även ...

Denna vår bjuder Öffen er på ett unikt påskevenemang. Den 17e april samlas vi hos skattisen för att fira en mysig påskmorgon i äkta Öffenanda. Det blir frukost med påsktema och allmänt mysig påskstämning. Ett utmärkt evenemang att delta i t.ex. före föreläsningen eller jobbet.

Vad? Påskmorgon med Öffen
När? 17.4. ...
Läs mer


Under veckan har Öffen promotat Björnjakten runtomkring campus. Vi har bjudit på kladdkaka och svarat på era frågor om evenemanget. #Björnjakten2019 går av stapeln 4.5 (sillis 5.5) och anmälan öppnas nästa vecka🐻🥧#öffen #öffenbjörnen #offbjorn #ÅAkärlek
Läs mer


[In English below]

Det är exakt en vecka kvar tills anmälan för BJÖRNJAKTEN 2019 öppnar 15.04 och detta vill Öffen fira och hypea genom att bjuda på saft och kaka i Gado och på kvällen blir det hederlig björnbastu kväll!

Kom och njut av läckerheterna, få svar på frågorna du alltid ...
Läs mer