Öffens sommarträff 2017

Öffens sommarträff 2017
5 Augusti 2017 14:00 - 6 Augusti 2017 18:00
@ Björnaline Avgår Från: Björnsövägen 34

I Öffeniters famn på den blommande ö, där karhun nu kluckar i strand. O väiskin o värmen sen kommer då fram, de sommarträffns' ljuvliga kall! (Melodi: I Roslagens famn).

Sommaren har (äntligen) intagit vårt, för mestadels, mörka land. Äntligen kan man gå ut utan femton lager av Antarktiskläder, det är ljust nästan 24/7 och man kan sola o bada i Pina Colada. Förutom ovannmända härligheter, innebär sommaren också en höjdpunkt som enligt legenden heter Öffens sommarträff!

Öffens sommarträff går i år av stapeln på Granö i Östra Finlands skärgård den första helgen i augusti. Björnar, bastu, sommar (ej vädergaranti :D ) och awesome fiilis utlovas. Information om anmälan, hur man tar sig till sommarträffen, vad man skall packa med sig osv. kommer inom en snar framtid!

Vad? Öffens Sommarträff
Var? Granö i Östra Finlands skärgård
När? 5-6.8
Pris? 10€
Klädsel? Enligt väder rekommenderas
Hur? Med björnigt kiva sommrfiilis


Vi ses i augusti!Östra Finlands Nation vid Åbo Akademi r.f. är en förening för studerande från de östra delarna av Finland, d.v.s. i princip från Sibbo norrut och österut. Men förstås är även ...

Denna vår bjuder Öffen er på ett unikt påskevenemang. Den 17e april samlas vi hos skattisen för att fira en mysig påskmorgon i äkta Öffenanda. Det blir frukost med påsktema och allmänt mysig påskstämning. Ett utmärkt evenemang att delta i t.ex. före föreläsningen eller jobbet.

Vad? Påskmorgon med Öffen
När? 17.4. ...
Läs mer


Under veckan har Öffen promotat Björnjakten runtomkring campus. Vi har bjudit på kladdkaka och svarat på era frågor om evenemanget. #Björnjakten2019 går av stapeln 4.5 (sillis 5.5) och anmälan öppnas nästa vecka🐻🥧#öffen #öffenbjörnen #offbjorn #ÅAkärlek
Läs mer


[In English below]

Det är exakt en vecka kvar tills anmälan för BJÖRNJAKTEN 2019 öppnar 15.04 och detta vill Öffen fira och hypea genom att bjuda på saft och kaka i Gado och på kvällen blir det hederlig björnbastu kväll!

Kom och njut av läckerheterna, få svar på frågorna du alltid ...
Läs mer