Öffens höstmöte

Öffens höstmöte
1 November 2017 18:00 - 1 November 2017 20:00
@ Specialföreningskansliet

Nationens medlemmar sammankallas till stadgeenligt medlemsmöte onsdagen den 1.11.2017 kl 18.00, Specialföreningskansliet.
På agendan står bl.a. val av inspektor samt en ny styrelse! Vi utser även funktionärer som kan göra lite olika saker, som t.ex. att hjälpa till med att ordna årsfesten samt övriga evenemang.

Det bjuds på kaffe med dopp.

Medlemsavgiften (7€ för ett år eller 20€ för evighetsmedlemskap) får ni gärna betala på förhand (se betalningsinstruktioner här: https://xn--bjrnskogen-fcb.fi/bli-medlem/), men den kan även betalas under höstmötet.

Ny till Öffen? Så kul! Om du har funderingar gällande medlemskap eller någon ansvarspost är det bara att rycka någon styrelsemedlem i ärmen :)

Välkomna!Östra Finlands Nation vid Åbo Akademi r.f. är en förening för studerande från de östra delarna av Finland, d.v.s. i princip från Sibbo norrut och österut. Men förstås är även …

Glada öffeniter under gårdagens #fastlaskis i ett soligt Åbo. I år blev det en lottopulka med både lottoboll, lyckohjul och lottovinst-check #öffen #öffenbjörnen #offbjorn #fastlaskiainen #ÅAkärlek
Läs mer


Lucka nr. 24 är en julhälsning. Öffen önskar samtliga björnar och vänner en rikitgt god jul i form av detta fotokollage.

Första bilden är från fastlaskis och andra från mellositzen, båda gick av i februari. I mars var vi och vinterbada. I april ordnades björnjakten och en hel del öffeniter reppade …
Läs mer


Lucka nr. 23 är bild på nästa års styrelse. Här presenteras Öffenstysse 2019📸:

Bild 1:

Kurator: Victoria "Ska vi fara till mig och spela Nintendo" Juslenius." (vänster uppe).
Vice-kuartor: Topias "är man nu helt pårikitgt seriös" Mannisto (höger uppe).
Sekreterare: Oscar "skåp" Laitinen
Skattmästare: Mathilda "a.k.a Famo, din favorit skattebjörn!" Veit.

Bild 2:

Info-sekreterare: Camilla "blev …
Läs mer