Öffens höstmöte

Öffens höstmöte
1 November 2017 18:00 - 1 November 2017 20:00
@ Specialföreningskansliet

Nationens medlemmar sammankallas till stadgeenligt medlemsmöte onsdagen den 1.11.2017 kl 18.00, Specialföreningskansliet.
På agendan står bl.a. val av inspektor samt en ny styrelse! Vi utser även funktionärer som kan göra lite olika saker, som t.ex. att hjälpa till med att ordna årsfesten samt övriga evenemang.

Det bjuds på kaffe med dopp.

Medlemsavgiften (7€ för ett år eller 20€ för evighetsmedlemskap) får ni gärna betala på förhand (se betalningsinstruktioner här: https://xn--bjrnskogen-fcb.fi/bli-medlem/), men den kan även betalas under höstmötet.

Ny till Öffen? Så kul! Om du har funderingar gällande medlemskap eller någon ansvarspost är det bara att rycka någon styrelsemedlem i ärmen :)

Välkomna!Östra Finlands Nation vid Åbo Akademi r.f. är en förening för studerande från de östra delarna av Finland, d.v.s. i princip från Sibbo norrut och österut. Men förstås är även ...

Denna vår bjuder Öffen er på ett unikt påskevenemang. Den 17e april samlas vi hos skattisen för att fira en mysig påskmorgon i äkta Öffenanda. Det blir frukost med påsktema och allmänt mysig påskstämning. Ett utmärkt evenemang att delta i t.ex. före föreläsningen eller jobbet.

Vad? Påskmorgon med Öffen
När? 17.4. ...
Läs mer


Under veckan har Öffen promotat Björnjakten runtomkring campus. Vi har bjudit på kladdkaka och svarat på era frågor om evenemanget. #Björnjakten2019 går av stapeln 4.5 (sillis 5.5) och anmälan öppnas nästa vecka🐻🥧#öffen #öffenbjörnen #offbjorn #ÅAkärlek
Läs mer


[In English below]

Det är exakt en vecka kvar tills anmälan för BJÖRNJAKTEN 2019 öppnar 15.04 och detta vill Öffen fira och hypea genom att bjuda på saft och kaka i Gado och på kvällen blir det hederlig björnbastu kväll!

Kom och njut av läckerheterna, få svar på frågorna du alltid ...
Läs mer