Utflykt till NaguNalles stig

Utflykt till NaguNalles stig
11 Maj 2018 11:00 - 12 Maj 2018 04:00
@ Nagu

NaguNalles stig är en naturstig ute i den Åboländska skärgårdsorten Nagu. Nu har du som Öffenit en unik chans att uppleva naturstigen ( övriga vänner är givetvis också välkomna :) ).

TIDTABELL:

Samling kl. 17 vid busstation i Nagu. Därefter guidas våra tappra vandrare av herr inspektor, Anders Bäckman. På programmet står NaguNalle vandring, middag, mellanfest och Najadens säsongsöppning. Närmare tidtabell klarnar under evenemanget.

Tappat bort dig, hittar inte fram eller vill du allmänt diskutera Öffeniminnen under resan till Nagu? Ring då Anders Bäckman på 0414488993

Vad? Utflykt till NaguNalles stig
När? 11.5
Var? Nagu
Hur? Björnigt bra fiilis

Mer exakt program kommer senare. Dessvärre har vi ingen gemensam skjuts till Nagu, utan man får samåka med bil eller ta buss.

Hoppas vi ses hos NaguNalle!Östra Finlands Nation vid Åbo Akademi r.f. är en förening för studerande från de östra delarna av Finland, d.v.s. i princip från Sibbo norrut och österut. Men förstås är även ...

Denna vår bjuder Öffen er på ett unikt påskevenemang. Den 17e april samlas vi hos skattisen för att fira en mysig påskmorgon i äkta Öffenanda. Det blir frukost med påsktema och allmänt mysig påskstämning. Ett utmärkt evenemang att delta i t.ex. före föreläsningen eller jobbet.

Vad? Påskmorgon med Öffen
När? 17.4. ...
Läs mer


Under veckan har Öffen promotat Björnjakten runtomkring campus. Vi har bjudit på kladdkaka och svarat på era frågor om evenemanget. #Björnjakten2019 går av stapeln 4.5 (sillis 5.5) och anmälan öppnas nästa vecka🐻🥧#öffen #öffenbjörnen #offbjorn #ÅAkärlek
Läs mer


[In English below]

Det är exakt en vecka kvar tills anmälan för BJÖRNJAKTEN 2019 öppnar 15.04 och detta vill Öffen fira och hypea genom att bjuda på saft och kaka i Gado och på kvällen blir det hederlig björnbastu kväll!

Kom och njut av läckerheterna, få svar på frågorna du alltid ...
Läs mer