Ost, Vin och Äppelskrott

cheesewineapple.jpg
17 Oktober 2018 19:00 - 17 Oktober 2018 23:59

Ost- och vinkväll & Äppelskrott-release i Marlirummet

Det har blivit dags för den omtyckta ost och vinkvällen, och än en gång är det dags att utge vår alldeles speciella tidning; Äppelskrottet. Missa inte denna gemytliga kväll tillsammans med oss.

När: 17.10 kl 19.00
Var: Marli rummet
How much: 10€
Dresscode: Cocktail


Observera att anmälan stänger nu på måndag 15.10

Anmälan är stängd
Anmälda 16/20
Namn
Anders Bäckman
Sandra Dahlqvist
Alexandra
Victoria Juslenius
Sonja Lundström
Oskar Engberg
Mathilda Veit
Tomas Strand
Camilla
Maija Pelli
Oscar Hätinen
Topias Mannisto
Tatu Teräväinen
Salla
Danno
Victor
Östra Finlands Nation vid Åbo Akademi r.f. är en förening för studerande från de östra delarna av Finland, d.v.s. i princip från Sibbo norrut och österut. Men förstås är även ...

Denna vår bjuder Öffen er på ett unikt påskevenemang. Den 17e april samlas vi hos skattisen för att fira en mysig påskmorgon i äkta Öffenanda. Det blir frukost med påsktema och allmänt mysig påskstämning. Ett utmärkt evenemang att delta i t.ex. före föreläsningen eller jobbet.

Vad? Påskmorgon med Öffen
När? 17.4. ...
Läs mer


Under veckan har Öffen promotat Björnjakten runtomkring campus. Vi har bjudit på kladdkaka och svarat på era frågor om evenemanget. #Björnjakten2019 går av stapeln 4.5 (sillis 5.5) och anmälan öppnas nästa vecka🐻🥧#öffen #öffenbjörnen #offbjorn #ÅAkärlek
Läs mer


[In English below]

Det är exakt en vecka kvar tills anmälan för BJÖRNJAKTEN 2019 öppnar 15.04 och detta vill Öffen fira och hypea genom att bjuda på saft och kaka i Gado och på kvällen blir det hederlig björnbastu kväll!

Kom och njut av läckerheterna, få svar på frågorna du alltid ...
Läs mer