ÖFN:s utespel och parkhäng

ÖFN:s utespel och parkhäng
29 Augusti 2018 18:00 - 29 Augusti 2018 21:00
@ Tuomaanpuisto

[English below]


Kära Öffeniter,

Gulisar, Gamyler och andra! Hoppas du haft en skön sommar. Skolan börjar så småningom igen och det är dags att återvända till vårt älskade Åbo för ytterligare ett roligt år tillsammans. Vi börjar terminen med en avslappnad kväll i Arken Parken där vi spelar olika utespel. Du behöver inte vara medlem för att delta och den som känner för att bara ta det lugnt och se på är också välkommen. Så ta med din vän och kom och njut av en kul start på hösten med Öffen!

/Eder kära styrelse '18Dear Öffenit,

First year students, more experienced students and others! Hope you had a nice summer. Autumn is here once again and we will start the new semester together by playing some outdoor games and by just relaxing in the park. You don't have to be a member to participate and you are more than welcome to join even if you don't feel like playing. So grab your friend and let's have a nice evening together! ps. this is a good opportunity to meet some local people!

/Board '18Östra Finlands Nation vid Åbo Akademi r.f. är en förening för studerande från de östra delarna av Finland, d.v.s. i princip från Sibbo norrut och österut. Men förstås är även ...

Denna vår bjuder Öffen er på ett unikt påskevenemang. Den 17e april samlas vi hos skattisen för att fira en mysig påskmorgon i äkta Öffenanda. Det blir frukost med påsktema och allmänt mysig påskstämning. Ett utmärkt evenemang att delta i t.ex. före föreläsningen eller jobbet.

Vad? Påskmorgon med Öffen
När? 17.4. ...
Läs mer


Under veckan har Öffen promotat Björnjakten runtomkring campus. Vi har bjudit på kladdkaka och svarat på era frågor om evenemanget. #Björnjakten2019 går av stapeln 4.5 (sillis 5.5) och anmälan öppnas nästa vecka🐻🥧#öffen #öffenbjörnen #offbjorn #ÅAkärlek
Läs mer


[In English below]

Det är exakt en vecka kvar tills anmälan för BJÖRNJAKTEN 2019 öppnar 15.04 och detta vill Öffen fira och hypea genom att bjuda på saft och kaka i Gado och på kvällen blir det hederlig björnbastu kväll!

Kom och njut av läckerheterna, få svar på frågorna du alltid ...
Läs mer