Öffens sommarträff 2018

Öffens sommarträff 2018
4 Augusti 2018 17:00 - 5 Augusti 2018 17:00
@ Kakskerta

Än en gång har sommar(värmen) intagit vår del av planeten Tellus och detta innebär att björnar och vänner snart samlas igen för Öffens sommarträff! Skärin kallar!

I år går Öffens sommarträff av stapeln på TvåGånger (höhö, dvs. Kakskerta) i Åbolands skärgård den 4-5.8. Vi samlas på lördag eftermiddag/kväll och kör sedan sommarträff enligt traditonsenliga vanor. Det blir grillning, bastu, umgänge och ev. program (anordnat av yours truly styrelse). Till årets sommarträffsställe kan man ta sig både med bil, buss, båt och cyckel.

I år kostar sommarträffen 10 pengar av lokal, rådande valuta. För denna peng får man grilltillbehör på lördag och frukost på söndag. Anmälan till sommarträffen öppnas inom kort. Mer detaljerad information kommer då sommarträffen närmar sig, stay tuned!

Björnar och vänner, vi ses i augusti!
Anmälan är stängd
Anmälda 23/50
Namn
SkumppaSonja
inspektorn
Kiis
HundBjörnen
Rio de Vanne
Doktor Oskar
Hätinen
Niklas Wikman
Danno
Gammelfafafamo
Blomsterflickan
Sjöbjörnen
Salla
Soliga-Sommar-SandStrands-Sara
Åskiga Åskar
Björnungen
Victor
Tatu Setä
Amanda
Wildchild
Luukkis
Matias Backlund
Chef
Östra Finlands Nation vid Åbo Akademi r.f. är en förening för studerande från de östra delarna av Finland, d.v.s. i princip från Sibbo norrut och österut. Men förstås är även ...

Denna vår bjuder Öffen er på ett unikt påskevenemang. Den 17e april samlas vi hos skattisen för att fira en mysig påskmorgon i äkta Öffenanda. Det blir frukost med påsktema och allmänt mysig påskstämning. Ett utmärkt evenemang att delta i t.ex. före föreläsningen eller jobbet.

Vad? Påskmorgon med Öffen
När? 17.4. ...
Läs mer


Under veckan har Öffen promotat Björnjakten runtomkring campus. Vi har bjudit på kladdkaka och svarat på era frågor om evenemanget. #Björnjakten2019 går av stapeln 4.5 (sillis 5.5) och anmälan öppnas nästa vecka🐻🥧#öffen #öffenbjörnen #offbjorn #ÅAkärlek
Läs mer


[In English below]

Det är exakt en vecka kvar tills anmälan för BJÖRNJAKTEN 2019 öppnar 15.04 och detta vill Öffen fira och hypea genom att bjuda på saft och kaka i Gado och på kvällen blir det hederlig björnbastu kväll!

Kom och njut av läckerheterna, få svar på frågorna du alltid ...
Läs mer