Öffens Julfest

Öffens Julfest
8 December 2017 19:00 - 8 December 2017 23:00
@ Marli

(Melodi: Tomtarnas julnatt)
Kvällskvist råder snart så börjar festen,
börjar festen
Björnar, tomtar är här från öst och väster,
öst och väster.
Tip tap tip tap...🎶

Kära vänner, det är dags för Öffens julfest! Björnar, tomtar och andra juliga figurer samlas på Marli den 8.12 för att fira en traditonsenlig julfest med god mat och fint program. Allas vår Julbisi lär också vara på väg, men då han lever bråda tider just nu, har han berättat åt tomtarna i styrelsen att man får gärna hjälpa honom med att ta med sig en present värt ca. 3e. Alla barn som hämtar en present, får också en fin present i gengäld. Så på med tomteluvan och din bästa julfiilis, Öffens tomtar vill fira juletider just med dig!

Vad? Öffens julfest
När 8.12. kl. 19.00
Var? Marlirummet
Pris? 12 st. money
Hur? Juligt

Anmälan hittas på:
https://xn--bjrnskogen-fcb.fi/evenemang/12/offens-julfest/Östra Finlands Nation vid Åbo Akademi r.f. är en förening för studerande från de östra delarna av Finland, d.v.s. i ...

In English below

Tassarna i taket! Det är åter dags för Björnjakten! I år kör vi jakt den 7.4 i Östra Finlands (läs: Pargas) djupa skogar och sillis 8.4.

Tio stycken lag på 4-5 personer har chansen att utforska och utföra olika uppgifter under en fartfylld dag bland gran och tall. Ett ...
Läs mer


Guldpengar och gröna filurer! Det är åter dags för den traditionsenliga St. Patrick's Day sitzen tillsammans med ÅsNa och Öffen. I år går sitzen av stapeln den 15.3. kl. 19 på B. Leprechauns, whiskey, sång och dans; vi hämtar Irland till dig. Häng med, det blir ett hejdundrande kalas!

Vad? St. ...
Läs mer


Härmed sammankallar Östra Finlands Nation vid Åbo Akademi r.f. alla sina medlemmar till stadgeenligt vårmöte. Vårmötet äger rum 20.2. kl. 18 i SPF. Kom och häng med trevliga Öffeniter, också kaffe med dopp utlovas! Välkommen!

-------------------------------------------------------------

Vill du hänga med på vårmöte, men är inte medlem i Öffen? Bli medlem i Öffen ...
Läs mer