Öffens höstmöte

Öffens höstmöte
1 November 2018 18:00 - 1 November 2018 21:00

Det har åter igen blivit dags att välja en ny styrelse för Öffen, den 1.11 kl. 18.00 i specialföreningskansliet (SPF) ordnar Östra Finlands Nation höstmöte där bland annat en styrelse för verksamhetsåret 2019 väljs, samt andra förtroendeuppdrag. Vi kommer att bjuda på kaffe och någonting smått att äta. Styrelsen hälsar alla hjärtligt välkomna.

Här är styrelseposterna:
-Kurator: Föreningens ordförande, vilket innebär att man håller i trådarna för verksamheten.
-Vice Kurator: Sköter kuratorns ärenden då denne inte har möjlighet, den enda egna uppgiften är att man är ansvarig för årsfesten.
-Skattmästare: Sköter föreningens ekonomi. Håller reda på pengarna o bankkontot, betalar räkningar o lagar exceltabeller…
-Sekreterare: Tar hand om föreningens pappersarbete, skriver protokoll o förvarar post.
-Infosekreterare: duracellpupu som läser email, hämtar post, skickar post, updaterar facebok, instagram o.sv. I princip den som sköter en stor del av kommunkationen.
-Klubbhövding: Ansvarar för att värna nationens drycker och att producera Wäiski
-Värdinna: Planerar och lagar mat för fester
-Extra medlem: Inget särskillt uppdrag, alltså gör de lite allt o ingenting

Om man inte är intresserad av att vara med i styrelsen kan man också ställa upp i andra förtroendeuppdrag som t.ex. att fungera som Fanbärare. Fanbärarna är de som stolt bär Öffens fana, en handfull gånger om året.Östra Finlands Nation vid Åbo Akademi r.f. är en förening för studerande från de östra delarna av Finland, d.v.s. i princip från Sibbo norrut och österut. Men förstås är även ...

Denna vår bjuder Öffen er på ett unikt påskevenemang. Den 17e april samlas vi hos skattisen för att fira en mysig påskmorgon i äkta Öffenanda. Det blir frukost med påsktema och allmänt mysig påskstämning. Ett utmärkt evenemang att delta i t.ex. före föreläsningen eller jobbet.

Vad? Påskmorgon med Öffen
När? 17.4. ...
Läs mer


Under veckan har Öffen promotat Björnjakten runtomkring campus. Vi har bjudit på kladdkaka och svarat på era frågor om evenemanget. #Björnjakten2019 går av stapeln 4.5 (sillis 5.5) och anmälan öppnas nästa vecka🐻🥧#öffen #öffenbjörnen #offbjorn #ÅAkärlek
Läs mer


[In English below]

Det är exakt en vecka kvar tills anmälan för BJÖRNJAKTEN 2019 öppnar 15.04 och detta vill Öffen fira och hypea genom att bjuda på saft och kaka i Gado och på kvällen blir det hederlig björnbastu kväll!

Kom och njut av läckerheterna, få svar på frågorna du alltid ...
Läs mer